Saga Söderholm

tisdag 4 november

Sitter just nu i skolan och har håla. Själv. Tråkigaste någonsin. Tänkte berätta lite vad som hänt de senaste veckorna eftersom att jag varit så dålig på att blogga!

  • Vi har haft både första och andra klassfesten för i år. Den första var hemma hos Louis vilket var så.jävla.kul. Slutade dock i katastrof då min promillehalt var lite väl hög. Men jag överlevde haha. Den andra var hos Rebecca och var lite mer som ett förkrök innan studentfesten. Kul det med!
  • Förra helgen på lördagen var jag på första studentfesten!! Det var Halloween-tema så alla var utklädda vilket var kul. Jag var sjuksköterska vilket blev en riktig hetsa-ihop-i-sista-minuten-grej. Men det blev bra ändå, och kvällen var kul. Sov i Enköping efter många om och med då jag missade bussen hem och verkligen inte orkade vänta där i en timme till.
  • I onsdags var det dags för festligheter igen, denna gång i Uppsala. Vi dansade till sommarplågan 2014 Din soldat live(!!) och det var blandat med Uppsala-och Enköpingsmänniskor vilket gjorde att jag kände väldigt många där. Sjukt kul!
  • I fredags shoppade jag med mamma hela dagen. Det var så mysigt och välbehövligt. Det var mamma som sa för flera veckor sen att hon ville bränna en tusenlapp på kläder till mig och bjuda mig på middag. Världens bästa är hon. Vi avslutade dagen med att avnjuta en middag på Forno Romano i form av laxpasta och pizza med ruccola och mozzarella. Mums!
  • I lördags var det studentfest igen. Jag var inte så värst festsugen så jag spenderade kvällen med Sebbe istället, som inte heller kände för att festa. Vi gick en promenad runt Enköping på en och en halv timme sisådär vid elva på kvällen, det var kul att se alla utklädda människor på gatorna. Sen gick vi hem och åt mackor och hade myskväll.
  • Höstlovet är slut. Det har gått 2 dagar på denna vecka och jag är redan helt utmattad. Sitter här while typing och verkligen försöker hålla ögonen öppna. Men det är okej, för på torsdag sätter jag mig på ett plan och flyger iväg till Storbrittanien, England och London. Sååååå taggad!!

Ikväll ska jag plugga och packa! Imorgon har vi redovisning och efter det ska jag glömma allt som heter skola i fyra dagar. Sen planerar jag att komma hem med en helt ny garderob!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas